Диана Дафова посети Чикаго
Диана Дафова посети Чикаго / netinfo

Известната българска изпълнителка и авторка на музика Диана Дафова посети Чикаго в края на изминалата седмица по покана на EUROCHICAGO.COM.

Диана беше придружена от нейния съпруг и продуцент Майкъл Бътърфийлд.

Двойката прекара три много интензивни и плодотворни дни в срещи и разговори с членовете на българската общност и културни институции, представители на медиите, а също така и в неформални фотосесии и разписвания на автографи за многобройните почитатели на певицата.

Диана Дафова разказа за голямото събитие в нейната кариера през последните месеци – включването на две песни от последния и диск “Charisma-Spiritual Grace” в комилацията “Voyces United for UNHCR”, компакт диск издаден с благотворителна цел от агенцията за подпомагане на бежанците към ООН през октомври тази година. Тя сподели и някои от бъдещите си творчески планове.

Диана и Майкъл бяха очаровани от вниманието на българската общност в Чикаго. През времето на краткия си престой те опитаха кухнята на няколко български ресторанта, разгледаха центъра на Чикаго, а също така и бяха на концерт на Арета Франклин в House of Blues.