Девет признака, че той се интересува само от секс
Девет признака, че той се интересува само от секс / Thinkstock/Getty Images

Знаците, които показват, че мъжът, с когото сте се запознали наскоро, иска само секс, но не и сериозна връзка, разкрива в. "Хъфингтън пост":

1 Той забелязва само как изглеждате. Мъжете, които искат връзка, биха ви направили комплименти за интелигентността, чувството за хумор или принципите. Тези, които искат само секс обаче, ще се съсредоточат само върху външния ви вид.

2 Разговорите винаги стават интимни. Независимо от това как започва диалогът, той винаги завършва по един и същи начин - с обсъждане на сексуални подробности.

3 SMS-ите и имейлите винаги са пиперливи. Съобщения от типа на "С какво си облечена сега" вместо "Как върви денят ти?" показват ясно намеренията на изпращача.

4 Срещите ви винаги са на по пица или директно у вас. Мъжете, които се интересуват от личността ви, ще искат да ви покажат на света или да правите заедно нещо интересно извън дома. Останалите обаче не виждат смисъл от подобни прелюдии.

5 Идеята им за забавления е гледане на филм или слушане на музика. След като забележат, че срещата на по парче пица не е достатъчна, мъжете, които искат само секс, ще опитат да създадат илюзията, че вършите нещо заедно, като ви заведат на кино. Заинтригуван от вас мъж обаче ще предложи различни занимания, за да види доколко си подхождате в различни ситуации.

6 Сърдят се, ако откажете секс. Джентълмените, стремящи се към връзка, няма да направят драма от това, че сте им отказала интимност.

7 Винаги отиват направо в спалнята. Сериозният мъж ще иска да чуе как е минал денят ви, да поговорите или просто да прекарате време заедно. Мъжете, които искат само секс обаче, нямат нужда да слушат какво сте правили днес на работа.

8 Любовната игра винаги е кратка. Мъжът, който ви харесва, ще иска да достави удоволствие както на вас, така и на себе си. Другият тип мъже обаче не виждат нужда да се грижат за вашия оргазъм.

9 Никога не остава за през нощта. Това невинаги е удобно, разбира се, но мъжът, който иска само секс, ще си намира хиляди извинения - работа рано сутринта, планове с приятели или със семейството, но никога планове с вас.

Източник: БГНЕС