Дете изумява учените с телепатичните си способности
Дете изумява учените с телепатичните си способности / netinfo

Петгодишният Рамзес Сангино изумява учените с телепатичната си способност с голяма точност да отгатва числата, които произволно си намисли майка му, пише в. "Дейли мирър".

В момента малкият вундеркинд изучава седем езика и решава сложни математическа задачи. Уменията на Рамзес да разчита от разстояние числата, които се изправят пред погледа на майка му Никс, го поставят в топ петицата на вундеркиндите в света.

Учени осъществиха телепатична връзка

Самата Никс също се хвали със свръхестествени възможности. Тя можела да влиза в телепатична връзка с избягалите от дома й котки, и да ги накара да се завърнат. Рамзес страда от силна форма на аутизъм. В клипчета, качени в мрежата от майка му, се вижда как той чете мислите на майка си и отгатва 38 числа, написани на дъска, без да ги вижда.

Според тестове в лабораторна среда, проведени с Рамзес от д-р Даян Пауъл от Харвардския медицински университет, той познал чрез телепатия 16 от 17 числа. Учените обясняват тази негова дарба с обстоятелството, че тъй като не е могъл да развие нормална комуникация с майка си заради аутизма си, той е развил с нея паралелна, паранормална телепатична връзка.

Свръхестественото го има?

В опитите си д-р Пауъл използвала генератор на случайни числа. Майката ги записвала и започвала да си мисли за тях. Рамзес безпогрешно ги отгатвал. Сега големият проблем е намирането на подходящо училище за вундеркинда, защото той се оказал един от най-умните 5-годишни малчугани на света. Рамзес свободно рецитира текстове на древногръцки, на староеврейски, на арабски и на японски, може да напише цялата таблица на Менделеев.

Източник: БТА