Росен Плевнелиев и Деси Банова са избрали име за детето си. Синоптичката е в петия месец и разкрива, че първите месеци от бременността са били ужасни.

Потвърдено: Деси Банова и Росен Плевнелиев очакват дете (ВИДЕО)
 
„Напълняла съм, но не смея да се кача на кантара. По дрехите съдя, че съм качила килограми. За разлика от предишната бременност наблягам на тестените неща. Не се ограничавам, но все пак се придържам към здравословното хранене”, разказа в студиото на „На кафе” Деси Банова.

Деси Банова и Росен Плевнелиев се сгодиха, красавицата показа пръстена си (ВИДЕО)
 
„Това е най-сладкият период. Преди това ми беше много лошо, и то не само сутрин, а през целия ден. Имаше дни, в които не можех да стана от леглото”, разказа Банова. И се пошегува: „Този младеж ме мъчи още от сега”. Дъщеря й Йоана много добре приела новината за бременността й.
 
„Йоана ми каза: „Мамо, само кажи какво да направя за теб и ще го направя. Ако можех да карам кола, бих шофирала, за да си почиваш повече”, разказа Деси Банова. А Плевнелиев изявил желание да присъства на раждането на сина си.

Деси Банова и Плевнелиев: Не можем да скрием любовта си (ВИДЕО)
 
Относно възможността да смени фамилията си с Плевнелиева, тя разкри, че ще носи и двете фамилии - Деси Банова-Плевнелиева.
nova.bg