Дейвид Шуимър ще става баща
Дейвид Шуимър ще става баща / снимка: БГНЕС, архив

Актьорът Дейвид Шуимър, станал известен с ролята си на Рос в сериала "Приятели", ще става баща. Неговата съпруга Зоуи Бъкман е бременна с първото им дете и двамата са развълнувани от щастливото събитие.

Семейството на Дейвид от няколко седмици знаело за бременността, но двойката решила да запази новината в тайна, докато дойде подходящият момент да сподели радостта си с целия свят. "Всички са много щастливи за тях. Те са толкова хубава двойка и започнаха да мислят за бебе веднага след като се ожениха през лятото. Ще бъдат страхотни родители, сега е подходящ момент за тях да имат дете, това е добър завършек на една изключителна година и за двамата", съобщи близък до звездната двойка източник пред сайта BANG Showbiz.

Дейвид и британската фотографка Зоуи се запознаха през 2007 г. в Лондон, когато актьорът снимаше комедията "Бягай, дебелако, бягай", а тя работеше като сервитьорка в местен клуб, допълва БГНЕС. Двамата обявиха годежа си през март тази година и се ожениха на интимна церемония в началото на юни.