Дейвид Духовни: Още имаме химия с Джилиън Андерсън
Дейвид Духовни: Още имаме химия с Джилиън Андерсън / снимка: Guliver/Getty Images

Култовата двойка от сериала „Досиетата Х” Дейвид Духовни и Джилиън Андерсън все още имат химия помежду си, след като минаха толкова години от последния епизод на сериала.

„Смятам, че химията все още е добра. Искам да кажа, че не сме го правили от отдавна. За щастие тя все още е там. Химията е нещо, което смятам, че не може да се създаде и не смятам, че може да се изгуби. Или я има или я няма”, каза Духовни пред изданието Vulture.

Двамата ще участват в продължението на сериала, където отново ще влязат в ролите си на агенти Мълдър и Скъли от ФБР. Въпреки че новите епизоди бяха обявени преди няколко месеца, актьорът признава, че от няколко години се е обсъждало продължение, но чак сега натоварените графици на звездите са позволили да започнат снимки.

Научно-фантастичният сериал първоначално започва да се излъчва между 1993 г. и 2002 г. като Джилиън Андерсън е признавала неведнъж, че двамата с нейния екранен партньор неведнъж са се разбирали така добре.

„Определено имаше периоди, в които взаимно се мразехме”, признава тя като допълва, че дори е имало дълги периоди от време, през които двамата дори не са си говорели, но по-късно са подобрили отново отношенията си.

Източник: БГНЕС