Deep Zone & Balthazar тръгват на турне
Deep Zone & Balthazar тръгват на турне / снимкa: Sofia Photo Agency

От Бургас започва четвъртото национално турне на диджеите от Deep Zone и Balthazar & JacкRock от Renesanz. За първото шоу от R.E.D. National Tour на 25 юни в Бургас пристигат и двама мениджъри от Холандия, които искат на живо да се запознаят с музикантите от проекта Deep Zone & Balthazar.

Balthazar, JackRock, Dian и Rossko са единствените диджеи, които правят подобни мащабни турнета в България. Лятното турне ще продължи месец и половина. Мотото в името - R.E.D. - идва от React Every Day (Реагирай Всеки Ден) и призовава младите хора към активност.

В програмата са включени 20 дати в различни градове, в седем от тях на живо ще се включи и цялата група Deep Zone Project. Входът във всички клубове ще бъде безплатен.

Кулминацията на R.E.D. National Tour ще бъде на 1 август на връх Бузлуджа в Стара планина – с грандиозно парти на открито, където се очакват над 10 хиляди фенове. Специално за шоуто в първия ден на август ще дойдат и трима гост диджеи - Thomas Schumacher, DJ Amok и Alex Kvitta.

Междувременно Deep Zone & Balthazar се радват на голяма популярност в цяла Европа.

Песента им DJ, Take Me Away е включена в няколко хитови клубни и денс компилации (редом до имена като Боб Синклер, Алекс Гаудино, ATB и Давид Гета).

Песента бе отличена и за най-добра югоизточно-европейска песен от фестивала SeeMe.

Повече новини от шоубизнеса може да видите в zar.bg