Трите деца на Херцога и Херцогинята на Кеймбридж вече са написали писмата си до Дядо Коледа.

Принц Джордж (7г), принцеса Шарлот (5г.) и принц Луис (2г) нямат търпение да дойде Коледа, защото това е любимото им време от годината.

Те вече са готови с писмата си до Дядо Коледа и настояват пред родителите си, вече да имат коледно дръвче, което да украсяват.

Младите кралски особи имат различни интереси, като Шарлот и Луи си приличат повече, отколкото Шарлот и Джордж. Вижте в канала "Royal News" във vbox7.
 

Джордж е обсебен от хеликоптери, самолети и морска биология. Той няма търпение да стане достатъчно възрастен, за да се гмурка.
Шарлот обича гимнастиката, а отскоро посещава и класове по йога за деца. Тя учи и по-малкия си брат на част от позите.

Майката на херцогиня Катрин - Карол Мидълтън, разкри в пост в Instagram, че тази година ще украси коледното дърво с четирите си внуци, но виртуално през платформата Zoom.
 

65-годишната бизнес дама казва, че обикновено позволява на принц Джордж, принцеса Шарлот, принц Луи и сина на Пипа Мидълтън - Артър Матюс, да ѝ помагат с коледната украса.

Поради пандемията от коронавирус обаче тя ще продължи традицията чрез видеообаждане.

Семейна Коледа в Сандрингам тази година няма да се състои за първи път от 33 години. Кралицата в момента се е изолирала в замъка Уиндзор с принц Филип. Това може да означава, че херцогът и херцогинята на Кеймбридж ще прекарат празника със семейство Мидълтън за първи път от 2012 г. насам.