Дарина Павлова - новата страст на Берлускони
Дарина Павлова - новата страст на Берлускони / netinfo

Дарина Павлова е новата страст на Силвио Берлускони, пише италианското издание "Куотидиано". В България всички говорят, че Силвио Берлускони се е влюбил в Дарина Павлова. Българско издание дори написа, че двамата пият често кафе.

Дали историята с българката с американско гражданство, която прилича малко на настоящата съпруга на Берлускони - Вероника, няма да породи скандал, какъвто предизвика закачката на бившия премиер с депутатката Мара Карфаня, пише изданието. Дали този полъх, който идва сега в живота на Берлускони от изток, няма да се превърне в буря, която ще накара Вероника отново да поиска публично съпругът й да й се извинява, коментира изданието.

Факт е, че красивата Павлова е омагьосала Берлускони със своите 42 години, 53 килограма и метър и 68 сантиметра, коментира вестникът. Малцина знаят, че тази дама е на челните места в списъка на българските милиардери с наследство,

възлизащо на 1,5 милиарда долара. Заедно със съпругата на кмета на Москва, Павлова може да се похвали, че е най-богата жена в Европа, допълва изданието.

Вестникът припомня, че Павлова е бивша актриса, вдовица на бизнесмен, убит от професионален убиец преди четири години и първата жена, собственик на футболен отбор в България.