Power Rangers
Power Rangers / Lenta
Дългоочакваната премиера в България на продължението на хитовата поредица по световния кинофеномен „Power Rangers“ идва у нас на 7 април, благодарение на Лента, част от Нова Борудкастинг Груп.

Вижте кадри от филма в галерията тук

Лентата „Power Rangers“ e продължение на базираните на оригиналните японски серии Super Sentai. Първият епизод излиза в началото на 90-те години, комбинирайки драма с невероятен екшън. Въпреки, че филмът предлага някои от специалните ефекти, които ще зарадват децата от 90-те години, „Power Rangers“ е преди всичко кино събитие, което представя в нова светлина историите на рейнджърите.

Главните герои са гимназистите Кимбърли, Джейсън, Били, Зак и Трини, които са аутсайдери и не се вписват в рамките на общоприетото.

Power Rangers
Lenta

Животът им се променя завинаги след една съдбовна нощ при която се натъкват на мистериозна колекция от камъни оформени като монети и обагрени в различни цветове. От този момент всеки един от младежите се изпълва с мистична физическа сила и умения, което ги мотивира да проучат мястото, на което се случват подобни неща.

Не след дълго научават, че тези камъни са принадлежали на супергерои познати като Power Rangers. Един от камъните – уникален кристал, който съществува под земната кора на всяка планета, за да я пази от зло, е в ръцете на опасната извънземна магьосница Рита (Елизабет Банкс).
Филмът обещава 2 часа и 14 минути приключения, от които ще разберем дали групата ще успее да предпази планетата от унищожението, на което иска да я подложи Рита.

Сценарист на „Power Rangers“ e Джон Гатинс („Жажда за скорост“ 2014), режисьор – Дийн Израелит, а в актьорската игра блестят Елизабет Банкс, Браян Кранстън, Беки Джи и други.

Не пропускайте да видите великолепната актьорска игра и начинът, по който лентата успява да изгради мост между сцените със съвременните тревоги на гимназистите и ярките образи на супергероите в „Power Rangers“ – в кината от 7 април.