кралица Елизабет II
 кралица Елизабет II / Gulliver/Getty Images
„Много е забавна!“ Така актьорът Даниел Крейг описа срещата си с Нейно Величество кралица Елизабет II. Агент 007 и британската кралица се срещнаха през 2012 г. във връзка с Олимпийските игри в Лондон. Двамата си партнираха в скеч.

Актьорът, който се снима в пет филма от поредицата за Джеймс Бонд, участват в „Late Show“ и водещият Стивън Колбърт го помоли да сподели своите впечатления за най-прочутия монарх на планетата.

"Много смешно. Много е забавна”, отговори 53-годишният актьор. „Правим снимки и тя просто каза: „О, не, той е този, който никога не се усмихва. Добре". Когато иска да се пошегува, тя разказва виц за мен“, разкри Даниел Крейг.

Той разказа и за нейните прочути кучета корги: „Търкалях се по пода с тях през повечето време. Те имат свои камериери, много са приятелски настроени“.

Забавната сцена показа 007 да изпълнява каскада със своето момиче от Бонд, кралицата. Дуото, разбира се дублирано от каскадьори, скочи от хеликоптер и пристигна на стадион Уембли, под звука на саундтрака от филмите за агент 007.

 
БГНЕС