Аз съм Дани Милев – музикант, китарист, певец, композитор. Известните хора, с които съм работил и работя, много често ми казват своите лични неща, освен професионалните, но аз съм пълен гроб. Въпреки че издавам това, което искам да бъде издадено.

Вижте Съквартирантите във VIP Къщата на Big Brother 2017 (СНИМКИ)

Хората около мен казват, че съм духовит и компанията ми е приятна. Истината е, че съм имал и трудни моменти. Бил съм на такива места на гости на държавата – заведения, където затварят едни хора. Впоследствие разбрах какво пише в разработката за мен, която доведе до това ми гостуване – умен, много хитър, изключително опасен. Малко съм хлъзгав, това е истината. 

Аз съм голям късметлия, имам най-красивата жена на света. Знаеш ли какво ми каза, когато ѝ предложих първия път да станем гаджета? Каза "Не". Попитах я защо – "Защото си много нисък", отговори тя. Ох, защо ми се падна сезонът на любовта?! Когато видя хубава жена, чисто физически, това е самата истина, се задъхвам, а вътре в Къщата, предполагам, ще има много изкушения. 

Дани Милев
NOVA

Нямам притеснения за влизането в Къщата на VIP Brother. Важното е алкохол да има... шегувам се. Дори и да пия, ще се крия. 

Доста съм злопаметен, но в никакъв случай не съм отмъстителен. Не обичам агресивните хора и не мога да кажа, че някой може да ми наложи волята си, колкото и агресивен да е. Все пак мъничък човек като мен е бил на едно място, на което е имало огромни други хора – бандити. Научил съм се да правя шах от хляб, да правя карти от цигарени кутии, да комуникирам с почукване по стената... Big Brother, ти наистина ли виждаш всичко? 

Вижте всички Съквартиранти във VIP Къщата на Big brother (ВИДЕО/СНИМКИ)

Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева посрещнаха 16 Съквартиранти (СНИМКИ)