Dancing Stars 2 стартира с първите задачи
Dancing Stars 2 стартира с първите задачи / снимки: bTV

Вторият сезон на танцовото шоу Dancing Stars стартира по bTV. Звездите и професионалните танцьори, които ще участват в начинанието, вчера бяха разделени по двойки по време на бляскавия старт на шоуто. Преди това да се случи на сцената излязоха членовете на журито Мария Гигова, Илиана Раева и Памбос Агапиу, които пристигнаха в залата минути преди старта, за да  бъдат избегнати всякакви случайни срещи с участниците. С танци по двойки бяха представени професионалните танцьори, а веднага след това бяха представени и 12-те звезди, като повечето от тях споделиха, че преди всичко ще се забавляват на дансинга. 

Всеки участник беше представен с видео визитка, като най-много смях в залата предизвика представянето на Краси Радков, който заложи на пародия на промо клипа на Dancing Stars 2 с участието на Слави Трифонов. Минути след това на сцената на шоуто се появи съпругата на Краси - Станислава Ганчева. Така стана ясно и първото звездно семейство в Dancing Stars 2, членовете на което ще се конкурират за титлата "Крал и Кралица на бала". Станислава и Краси не се единствената двойка в живота, която ще участва в шоуто.Сред тях са и Памбос - член на журито и съпругата му Мария Агапиу, която ще си партнира с Крум Савов.

От своя страна членовете на журито дадоха своите коментари за звездите и участниците в шоуто, а Илиана Раева се "закани" на Крум Савов пред погледа на съпруга си Наско Сираков, като заяви, че този път тя ще коментира как той танцува и как трябва да танцува. 

След разпределението на двойките „Мис България 2007" Юлия Юревич даде и първата задача на участниците - танци на народите. Всяка двойка изтегли отделен танц, който ще представи следващата неделя. Тогава на дансинга на шоуто ще се танцуват руско-цигански романси, сиртаки, фламенко, дайчово хоро, тракийско право хоро, ирландски, индийски танци, ръченица и др. 

Специални гости на старта на Dancing Stars 2 бяха звездите от руския балет "Тодес".

Мъжкият звезден отбор в този сезон на Dancing Stars 2 включва Владимир Ампов-Графа, Крум Савов, Етиен Леви, Миодраг Иванов, Тодор Кирков и Краси Радков. Известните дами, които се съгласиха да танцуват под прожекторите са ТВ водещата Станислава Ганчева, Бианка Панова, Аксиния, Мадлен Алгафари, Венета Харизанова и Кристина Димитрова.

Водещи на шоуто са актрисата Елена Петрова и Димитър Павлов.

Dancing Stars 2 стартира с първите задачи
netinfo