Дамите, които се съблякоха твърде много за Златен глобус (СНИМКИ)
Дамите, които се съблякоха твърде много за Златен глобус (СНИМКИ) / Guliver/Getty Images

Звездата от "Сексът и градът" Сара Джесика Паркър беше сред най-зле облечените на церемонията по раздаването на "Златните глобуси" с неудачния си избор на дълга бяла рокля, с голи рамене и прекалено смело деколте, коментират фешън специалистите от в. "Дейли мирър".

Дръзки тоалети и ярки цветове на червения килим на Златен глобус (СНИМКИ)

Обикновено Паркър се явява в много стилни тоалети на подобни церемонии. Но тази година изборът й беше доста безвкусен. Неелегатният й вид със сигурност се подчертаваше от свлечените над лактите ръкави в контраст с голите и рамене. Според експертите тя е изглеждала като карикатура на това, което сме свикнали да виждаме в нейните публични прояви.

Вижте и кои бяха най-блестящите дами на Златен глобус (СНИМКИ/ВИДЕО)

Дамите които се съблякоха твърде много за Златен глобус (СНИМКИ)
netinfo

СНИМКИ: Звездите отблизо на Златен глобус: Грим и прическа от червения килим

Никол Кидман винаги е твърдяла, че търси забавление на Златен глобус. Но тази година тя изглежда прекали с флиртаджийския си сребрист тоалет на модната къща "Александър Маккуин". Кидман показа прекалено много плът за официална церемония, което малко контрастираше с традиционната й изисканост.

Дамите които се съблякоха твърде много за Златен глобус (СНИМКИ)
netinfo
Друга прекалено дръзка звезда бе Емили Ратайковски от сериала "Не казвай сбогом" със златисто жълтата си рокля. Цветът на тоалета й беше чудесен, но кройката разголваше прекалено провокативно основата на гърдите й, които тя не бе удостоила със сутиен, и прекалено високата цепка на тоалета. Фешън спецовете я обвиняват в нарушаване на добрия тон, а роклята й би била по-подходяща за пролетта.
Дамите които се съблякоха твърде много за Златен глобус (СНИМКИ)
netinfo
Бившата приятелка на Крис Браун Каруче Тран също предизвика забележки от страна на фешън специалистите. Нейният розов тоалет, който иначе добре подчертаваше стройната й фигура, би бил по-подходящ за абитуриентски бал, отколкото за елитна филмова церемония, пише БТА.
Дамите които се съблякоха твърде много за Златен глобус (СНИМКИ)
netinfo