Да се събудиш … с поляк в леглото
Да се събудиш … с поляк в леглото / netinfo

45-годишният Греъм Хендли от Скънторп, Северна Англия, бил шокиран и ужасен, когато събуждайки се рано сутринта след почтен и спокоен сън, открил в собственото си легло полски имигрант.

Полякът, който се връщал от нощна смяна, объркал улицата и къщата, което не е никак трудно в Англия. Хендли първоначално си мислел, че в леглото е собствената му съпруга Линда. Много се учудил и уплашил обаче, когато мнимата съпруга му отговорила с баритон и на непознат език. Неканеният гост се обърнал на другата страна, а Хендли извикал полицията, която имала големи проблеми със събуждането на нашественика.

25-годишният поляк дори развеселил полицаите, като им казал съвсем недвусмислено „Go away!”. Единствено полицай с много широки рамене успял да го накара да стане от леглото и да напусне къщата.

Полицията установила, че полякът е влязъл през отворената врата на градината в задната част на къщата. След като унищожил огромно количество шоколадови бисквити в кухнята, влязъл направо в спалнята. Линда Хендли прекарала нощта в стаята на 8-годишния си син, който бил болен.

"Греъм ме събуди в 5 часа сутринта и ми каза, че намерил у дома някакъв мъж," казва Линда. С изключение на шоколадовите бисквити от дома на Хендли не е изчезнало нищо. Полякът обаче бил официално предупреден от полицията. /БГНЕС/