Чудо в „Като две капки вода - Криско пропя, Ненчо усмихна Фънки (ВИДЕО)
Чудо в „Като две капки вода - Криско пропя, Ненчо усмихна Фънки (ВИДЕО) / снимки: Нова телевизия, Като две капки вода

„Направи чудото в това шоу! Ти пропя!", възкликна Хилда след екзотично парче Aicha в изпълнение на Криско в предаването „Като две капки вода" по Нова телевизия.

Музикантът, който разби всички клишета за рапърите, получи и похвала от Магърдич Халваджиян, който добави акцент на добре свършената актьорска работа.

Снимки от шоуто вижте тук

Алфредо Торес дойде специално да оцени танцовите умения на Джуджи, демонстрирайки умения не само в ламбадата, но и в келтските танци. „Имаш огромен напредък", бяха думите на Хилда, последвана от единодушно съгласие на мъжката част в журито.

Най-забавните моменти от „Като две капки вода" гледайте тук

Жана Бергендорф от своя страна направи истински скок в шоуто с образа на Стивън Тейлър, показвайки, че рок музиката е от нейната кръвна група.

След приповдигнатото настроение, в журито се прокраднаха и първите противоречия. След изпълнението на Маца, гостуващия член на журито - Иво Танев, я обяви за същинска сестра на Кейти Пери, което й донесе и прякора „Маца Пери". „Пя фалшиво и не беше усвоила движенията на Кейти Пери" беше последвалият коментар на Фънки, който отправи първата истинска критика от началото на сезона.

Чудо в Като две капки вода"  Криско пропя Ненчо усмихна Фънки (ВИДЕО)
netinfo

Излизането на Филип Аврамов-Фицата предизвика спорове между журито, противопоставяйки комплиментите на Хилда срещу коментара на Фънки - „Мисля, че днес не ви е ден".

АЗИС и образът на Георги Христов не оставиха нито един член от журито безразличен, предизвиквайки нова вълна от противоречия.

Истински фурор предизвика излизането на Ненчо Балабанов, който не само събра съчки на сцената в ролята на Икебаната, но и успя да усмихне Фънки. „Любимото ми изпълнение! Разбира се, че искам той да е победител!", категоричен беше самият Деян Неделчев, който подари новия си албум на българския актьор и поздрави публиката с част от новото си парче - „Гуменото пате".