Четири съвета за момичета, които се срещат с „лоши момчета“
Четири съвета за момичета, които се срещат с „лоши момчета“ / ThinkStock/Getty Images

Приятелките те убеждават да не отиваш на среща с него, но не е възможно да устоиш на обаянието му. Ако все пак си решила да отидеш на такава среща, имай пред вид следните съвети, подбрани от БГНЕС:

Помни - не си единствената!

Той може да те прелъсти с усмивка и няма да забележиш кога ще се озовеш в леглото му. Но не си и помисляй, че той се е влюбил в теб от пръв поглед - това е добре репетирана схема.

Жените са привлечени от мъже с бради, но защо?

Не се влюбвай!

Той те харесва, но той харесва не по-малко и други момичета. Можеш да пострадаш, ако се влюбиш. Затова постарай се да си внушиш, че това е само мимолетно увлечение, а сериозните отношения търси на друго място.

Жените всъщност не харесвали лоши момчета

Не се опитвай да го променяш!

Направиш ли го, той ще престане да бъде „лошото момче" и бързо ще ти стане скучен.

Играй в неговото поле!

Ти си разбрала, че си станала една от лесните му победи, нещо като развлечение и средство за приятно прекарване на времето. Приеми неговите правила и отприщи „лошото момиче" в себе си. Не отговаряй на позвъняванията му, флиртувай с други мъже в негово присъствие, отиди с него на купон, а си отиди с някой от гостите. Нищо чудно бързо да намериш същото умно, весело и обаятелно момче. Ако път новият ти избраник също се окаже „лошо момче", вече ще знаеш как да се държиш.

"Лъмбърсексуалният" мъж измества "метросексуалния"