Челентано: Стига с тези лъжи, обичам Клаудия“
Челентано: Стига с тези лъжи, обичам Клаудия“ / снимка: vestnika.com

Адриано Челентано и съпругата му Клаудия Мори се явиха в Съда в Милано, за да свидетелстват по дело, заведено от самия певец, срещу списание „Панорама“. Поводът е статия за двойката от 2005 г., озаглавена „Портрет на семейство в един ад“, която Челентано определи като „агресия“.

„Между мен и Клаудия винаги е имало любов. Минахме и през криза, преди 20 или 30 години, но винаги сме били здраво свързано семейство“, каза Челентано пред магистратите. „Всичко беше заради една история с Орнела Мути, когато фотографите ни следяха непрекъснато“.

„Въпреки дългия си живот, това семейство все още е заедно. В един труден за всички момент още сме свързани“, каза актрисата Клаудия Мори.

Навремето тя и Челентано бяха определени от италианските медии като „най-хубавата двойка в света“, подобно на думите в песента, изпята преди години от двамата.

Челентано изясни и отношенията си с децата си Розита, Джакомо и Розалинда. „Имало е противоречия и определени фрази в непрекъснатия диалог на любов между мен, Клаудия и тях. Мисля, че още от малки успях да ги възпитам в християнските ценности“, допълни Челентано.

В края на делото прокурорката Тициана Куратоло поиска автограф от Челентано, оправдавайки се, че е за сестра й, която от сутринта я бомбардирала с есемеси.

www.prontosofia.com