Чарли Шийн се извини на Аштън Къчър
Чарли Шийн се извини на Аштън Къчър / снимка: Brian To/WENN.com, Reuters

Лошото момче на Холивуд Чарли Шийн се извини на колегата си Аштън Къчър в страницата си в Туитър.

Само няколко дни след като Чарли нападна Аштън и създателите на сериала "Двама мъже и половина", актьорът написа писмо, в което се извинява за обидните думи, които отправи към заместника си в шоуто в едно от последните си интервюта.

"Скъпи Аштън, съжалявам. Отнесох се с неуважение към някой, който дава най-доброто от себе си. Развълнувах се твърде много и ти попадна под кръстосания огън. Но стоя зад всичко останало, което казах. Все пак ти заслужаваш нещо по-добро".

Писмото е подписано от "Late Charlie Harper" ("Покойния Чарли Харпър"), с което актьорът намеква за погребението на героя си в първия епизод от новия сезон на сериала.

Извинението е във връзка с интервюто за TMZ, в което Шийн заяви: "Уморих се да лъжа. Писна ми да се преструвам, че шоуто не е зле и че Аштън не е зле. Сериалът просто върви без посока".

Бившата звезда на "Двама мъже и половина" миналата година влезе в остър конфликт с Чък Лори и колегите си от продукцията, което в крайна сметка доведе до неговото уволнение и трагичната смърт на героя му Чарли Харпър.