Чарли Шийн призна в ефир, че е ХИВ-позитивен (СНИМКИ/ВИДЕО)
Чарли Шийн призна в ефир, че е ХИВ-позитивен (СНИМКИ/ВИДЕО) / Guliver/Getty Images

Холивудската звезда Чарли Шийн разкри в предаването Today по телевизия Ен Би Си, че е серопозитивен, предадоха Асошиейтед прес и Ройтерс.

В интервюто за Ен Би Си 50-годишната звезда от телевизионния сериал "Двама мъже и половина" каза, че диагнозата му е била поставена преди 4 години.

"Аз съм тук, за да призная, че съм ХИВ позитивен", каза Чарли Шийн. Освен, че е носител на ХИВ вируса, актьорът имаше също сериозни проблеми с алкохола и наркотиците.

Запитан от Ен Би Си сега дали е заразил друг човек с вируса на СПИН, Чарли Шийн каза: "Невъзможно е". Той обясни, че е използвал винаги презервативи и е проявявал честност, когато е ставало дума за здравословното му състояние.Шийн призна, че е дал това интервю, за да спрат да го изнудват, че ще разкрият, че е серопозитивен. Той не каза на колко души е плащал за мълчанието, но сподели, че сумите са достигали милиони долари. Чарли Шийн заяви, че не иска да плаща повече от парите, които биха били полезни за децата му. Актьорът има пет деца и едно внуче.

"Мисля, че се освободих от този затвор днес", каза в интервюто за Today актьорът.

СНИМКИ: Той е просто Чарли Шийн

От няколко дни медиите започнаха да тиражират новината, че голяма звезда е носител на вируса на СПИН. Много медии предположиха, че актьорът от сериала "Двама мъже и половина", който през 2011 г. беше изгонен от него заради проблемно поведение, ще признае, че е носител на вируса ХИВ, защото е притиснат от няколко бивши партньорки със заплахи за съдебни дела, защото не ги е уведомил. Твърдеше се, че Шийн е уредил финансово няколко такива претенции и е получил съгласие за конфиденциалност.

"Сън": Холивудска звезда и любимец на жените е ХИВ-позитивен

Според Аксес Холивуд бившата съпруга на Чарли Шийн Дениз Ричардс, с която той има две дъщери, е знаела отдавна за серопозитивността му. Същият сайт твърди, че той се е заразил с ХИВ вируса след развода им през 2006 г.

Чарли Шийн призна в ефир че е ХИВпозитивен (СНИМКИ/ВИДЕО)
netinfo

Чарли Шийн стана известен с филмите "Взвод" и "Уолстрийт" през 80-те години на миналия век. От 2000 г. той се снима предимно в сериали. През 2010 г. и 2011 г. той беше най-добре платеният телевизионен актьор в света с приходи от 40 милиона долара.

Чарли Шийн е известен с любовта си към проститутки и порно звезди

Чарли Шийн е син на актьора Мартин Шийн. Той има дъщеря - Касандра Естевес, от връзката си с Пола Профит през 80-те години на миналия век. От септември 1995 г. до ноември 1996 г. Чарли Шийн е женен за Дона Пийл. На 2 юни 2002 г. се жени за актрисата Дениз Ричардс, с която имат две дъщери - Сам Катрин Естевес и Лола Айрин Естевес. През 2006 се развеждат. На 30 май 2008 г. се жени за Брук Мюлер и на 14 март 2009 г. им се раждат близнаци - Боб и Макс, припомня БТА.

Чарли Шийн призна в ефир че е ХИВпозитивен (СНИМКИ/ВИДЕО)
netinfo