Чарли Шийн палува с порноактиси в Лас Вегас
Чарли Шийн палува с порноактиси в Лас Вегас / снимка: БГНЕС, архив

Холивудската знаменитост Чарли Шийн бе забелязан от медиите в САЩ да купонясва с няколко порнозвезди в Лас Вегас, съобщиха изданията отвъд Океана.

Известният актьор и обаятелните му колежки, които са на посещение в Града на греха по случай ежегодния конгрес на порноиндустрията, изпили „огромни количества алкохол” в казиното на хотел „The Palms”. „Шийн изглеждаше ужасно. За да удави мъката си, първоначално той изпи огромно количество алкохол”, сподели пред репортери американски източник.

Една от придружаващите го дами била порноактрисата Брий Олсен, в която според медиите отвъд Океана Чарли е влюбен до уши още от миналото. Неговата любимка със сигурност не е това, което изглежда, отбелязват изданията отвъд Океана. 23-годишната Олсен през 2008 г. се прочу най-вече с участието си в пикантна порнопродукция, като ролята й в нея дори й донесе наградата „Най-добра а** секс сцена на годината” на AVN.

Не всичко обаче е такова, каквото изглежда, пишат американски медии. Чаровната звезда на порноиндустрията освен това работи и като обикновена актриса в телевизионното шоу „Keeping Up With The Kardashians”, където играе бавачка, пише БГНЕС.

Олсен тежи точно 54 кг и се възхищава на групата The Carpenters. Самата тя признава, че като малка винаги е мечтала един ден да стане успешна певица, но по-късно решава, че бъдещето й е в колежа. Години след това Олсен бива приета да учи биология в калифорнийско висше учебно заведение, където обаче успява да се задържи едва година.