Чарли Шийн купи на бившата си дом за 7,5 млн. долара
Чарли Шийн купи на бившата си дом за 7,5 млн. долара / снимка: Reuters

Американският актьор Чарли Шийн купи на бившата си половинка и техните деца дом в Бевърли Хилс за 7,495 млн. долара, съобщава порталът на Националната асоциация на брокерите на недвижими имоти в САЩ Move.

По-рано собственик на къщата е бил продуцентът и президент на кинокомпанията Phoenix Pictures Майк Медавой. „Също така е известно, че Шийн е зает с търсенето на дом на другата си съпруга, която също скоро трябва да стане бивша”, съобщава порталът. Актьорът, прочул се с участието си във филма „Уолстрийт” и сериала „Двама мъже и половина”, от юни 2009 г. безуспешно се опитва да продаде своя дом в Лос Анджелис, отбелязва БГНЕС.

През септември миналата година имението с площ 390 кв.м, построено през 1927 г. в средиземноморски стил, струваше 4,1 млн. долара, а през ноември цената му спадна до 3,7 млн. долара.

Чарли Шийн се е женил три пъти. С първата си съпруга Дона Пил се развежда година след сключването на брака. За втори път той се врича във вечна вярност на своята колежка Дениз Ричардс. От нея той има два дъщери Сам (родена 2004 г.) и Лола Роуз (2005 г.). Но и бракът му с Денис се разпада. Третата съпруга на актьора, с която са женени от 2008 г., е Брук Мюлер. Тя му роди през март 2009 г. близнаците Боб и Макс.