Чарли Шийн има нова приятелка? (СНИМКИ)
Чарли Шийн има нова приятелка? (СНИМКИ) / Guliver/Getty Images

Актьорът Чарли Шийн, който е заразен с ХИВ вируса и не слиза от страниците на жълтия печат, има нова приятелка. Запознали се миналия месец в Лондон, а след това излезли, заради което веднага плъзнали слухове, че са заедно.

До преди няколко години той се забавляваше непрекъснато и много жени не можеха да устоят на неговия чар, но откакто стана известно за болестта му, дамите все по-често го избягват. Това обаче не важи за риалити звездата Джес, отбелязва БГНЕС.

Самият Чарли Шийн заяви след като двамата са били уловени от медиите и се заговорило, че са двойка, че не е разстроен от тези твърдения и за първи път му се иска да са истина.
Джес сподели, че двамата си пишат всеки ден, откакто се запознали, а Чарли Шийн вече я бил поканил в имението си в Лос Анжелис.

Тя изрази негодуванието си от коментарите на хората по техен адрес и за отношенията им. Според Джес двамата все още са в началото и трябва да се опознаят, преди да решат да продължат. По повод диагнозата на актьора тя споделя, че в днешно време това не е краят на живота.