Chambao пристигат в България
Chambao пристигат в България / netinfo

Испанската група Chambao и чаровната вокалистка Ла Мари кацат на летище София във вторник. NESCAFE FRAPPE FLAMENCO SUMMER TOUR е първото турне на чужда група в България. Трите града, които Ла Мари и музикантите избраха, са Пловдив, Созопол и Варна. Концертите ще се проведат под открито небе, а билетите са дотирани от популярния бранд и струват само 10 и 15 лева, невиждана цена на билет за концерт на чужда група у нас.

Ла Мари няма никакви специални претенции към менюто. Огнената испанка държи единствено да е подсигурена с големи количества вода. За сметка на храната, към качеството на звука и инструментите, групата има много високи изисквания. В помощ на екипа на Агенция „ПРИМА” се притече дори известният перкусионист Калин Велиьов, именно на неговите латино перкусии ще свири барабаниста на групата Хуан Ередия.

Концертът на Chambao в Пловдив е на 11 юли, следващата спирка е летният театър на Созопол на 12 юли, а на 13 юли групата ще зарадва почитателите си във Варна, с концерт в летния театър на морската ни столица.

Чаровната Мария пристига с петима музиканти, тур мениджър и четирима души технически екип.

Концертите са с начален час 20,30 ч. Билети все още могат да се намерят в магазините от веригата Германос, Билетен център на НДК, на касите на Драматичните театри в Пловдив и Бургас, Фестивален и конгресен център – Варна, Дворец на културата и спорта- Варна, както и он-лайн в сайтовете на www.eventim.bg и www.ticketstream.bg. В деня на концертите билети ще бъдат пуснати и на касите на самите летни театри в Пловдив, Созопол и Варна.