Българският Кларк Дюк влиза в главната роля в „Не така, брат“
Българският Кларк Дюк влиза в главната роля в „Не така, брат“ / 7Talents

Най-младият българин в проекта „40 до 40" на Дарик радио е вдъхновил идеята за главния герой в първия БГ тийн уеб сериал

Първият български уеб сериал за тийнейджъри „Не така, брат" стартира на 13 април във Vbox7.com. Вече е факт и официалният трейлър на поредицата:

На 13 април във Vbox7.com стартира първият български , а вече е факт и официалният трейлър на сериала:Сюжетът проследява в 12 епизода вълненията на тийнейджъра Мишо, който свободно преборва формули, уравнения и научни термини, но още не знае как да спечели сърцето на своя съученичка.

В ролята на симпатичния отличник Мишо влиза Мино Караджов - едно 15-годишно момче с красив ум и голямо сърце, което миналата година спечели място в класацията 40 под 40 на Дарик радио със своята иновативна платформа в помощ на социалнослаби и бездомни хора „Ако си дал".

Мино не е професионален актьор въпреки поразителната си прилика с Кларк Дюк, известен с участието си в ТВ сериалите „Двама мъже и половина", където се изявява като Бари, в ролята на Дейл в сериала „Колежани", филма „Хиляда думи" и др.

Интересът на Мино към науката компенсира липсата му на актьорски опит. Вероятно това му помага да влезе лесно в образа на персонажа Мишо, чието най-голямо желание е да спечели сърцето на Виктория, в която е лудо влюбен.

Ролята на магнетичната тийнейджърка е поверена на младата и талантлива актриса Йоанна-Изабелла Върбанова.

Сред главните действащи лица в „Не така, брат" са още любимците на младата аудитория Иван Тишев и Надя Петрова, които са любовна двойка не само в живота, но и в сериала.

Сценаристи на първия уеб сериал за тийнейджъри са Георги Иванов и Теодора Маркова, режисьор е Камен Коларов, а продуцент е 7Talents - първата българска компания, която се занимава с продуциране и дистрибуция на онлайн видео.

„Не така, брат" тръгва официално на 13 април в най-популярния видео сайт у нас - Vbox7.com. Тийнсериалът обещава не само нов епизод всяка сряда, а и седмичен влог (видеоблог) на героите, в който те ще ни разказват повече за сериала и за себе си.

Първият влог, част от „Не така, брат" е видео от Надя и Иван, в което те разказват за петте неща, които най-много харесват един в друг:

В бъдеще продуцентите и актьорите от „Не така, брат" са подготвили серия изненади, които ще станат ясни на Facebook страницата на уеб сериала.

Oчаквайте „Не така, брат" - първия български тийн уеб сериал - на 13 април, от 16 ч. във Vbox7.com

Абонирай се за „Не така, брат" във Vbox7

Харесай „Не така, брат" във Facebook

Следвай „Не така, брат" в Instagram

Следвай „Не така, брат" в Twitter

Българският Кларк Дюк влиза в главната роля в Не така брат
netinfo