Българският двойник на Бруно Марс живее в Сливен (СНИМКИ)
Българският двойник на Бруно Марс живее в Сливен (СНИМКИ) / Личен архив
Българският двойник на Бруно Марс живее в Сливен
74169
Българският двойник на Бруно Марс живее в Сливен
  • Българският двойник на Бруно Марс живее в Сливен

Дарик Сливен откри двойник на американската звезда Бруно Марс. Приликата между тях е поразителна. Сливенският Бруно - Галин Пехливанов, е на 18 години, и също като американеца е певец и има сериозен набор от авторски песни. Той споделя, че е фен на поп звездата, но не мисли, че приликата между двамата е толкова голяма.

„Може би си приличаме визуално не само това е общото между нас. Смятам, че музиката ни свързва. Музиката все пак е нещо, което свързва всички хора", разкрива Галин и допълва, че Бруно Марс е любимият му изпълнител.

Галин Пехливанов се занимава с музика от дете. Първо се научава да свири на акордеон, на шест години започва да свири на пиано, след това грабва и китарата.

„Дядо ми ме научи, той свири на акордеон, тъпан, на най-различни инструменти", разказва Галин. „Когато взех китарата, беше просто ей така - за да мога да пея с нея. „Всъщност започнах да пея сравнително отскоро - преди около четири години. Сега почти всяка седмица имам участие някъде. Пея на различни мероприятия, концерти, пътувал съм в цялата страна. Имах участие и във Франция. Уча френски в езикова гимназия, така ме поканиха. Мисля, че французите ме харесаха, добре се получи".

Галин признава, че ако има възможността да се срещне с Бруно Марс, най-вероятно няма да знае какво да му каже. Но може би би го разпитал за семейството му и би му разказал за своето. „Много ми е интересно как е израснал Бруно, как е започнал да се занимава с музика".

А какво предстои пред българския Бруно Марс?

„В момента приключвам работата по нова песен. Нарича се „Добро утро", правим и видеоклип. Георги Попов е един от авторите на песента, той също е от Сливен. С него работим заедно от няколко години, направили сме около десет парчета", разкрива бъдещата сливенска звезда.

Цялото интервю с Галин и част от новата му песен „Добро утро" можете да чуете в звуковия файл

Българският двойник на Бруно Марс живее в Сливен (СНИМКИ)
netinfo