/ Guliver/Getty Images, архив
Тоалет на българска дизайнерка се е появил в една от сериите на "Сексът и градът", пише BG VOICE. Илиана Рикетс случайно видяла едно от творенията си в култовия сериал, чийто героини са синоним на шик.

Става въпрос за асиметричната грахово зелена рокля на героинята на Синтия Никсън (адвокат Миранда Хобс), с която тя е облечена в 83 епизод от популярната поредица.
Сара Джесика Паркър пази всички дрехи на Кари Брадшоу

"През 2002 г. отворих собствен бизнес с дизайнерския бранд "Ilya". Така ме наричаха в семейството ми от малка - Иля. Правех колекции и ги продавах в бутици. Тази рокля беше от една лятна колекция, която стилистката на "Сексът и градът" е купила в модния център "Henri Bendel" в Ню Йорк", разказва дизайнерката.

Преди завръщането на „Сексът и градът“: Факти, които и най-големите фенове не знаят (ВИДЕО)

Една нощ точно навръх нова година Илиана не могла да заспи и превъртала каналите на телевизора. Попада напълно случайно на поредния епизод на "Сексът и градът". "Почти се бях унесла в сън, когато видях нещо много познато и бързо се разсъних - моята рокля. Така разбрах, че са я използвали в епизода. После я включиха и в книгата за сериала "Сексът и градът", споделя сънародничката ни.
BG VOICE