В този отбор всичко е най, най, най. Наричат ги Кралете заради всичко постигнато от 1902 г. досега. Те са рекордьори по спечелени титли в Шампионската лига, номер 1 са в испанското първенство и без излишна скромност са коронясани за най-успелия футболен клуб. Да, сигурно сте се сетили, че става дума за испанския гранд "Реал" (Мадрид). 

Българката Наталия Михайлова почти 3 години работи в един от ресторантите на стадион "Сантяго Бернабеу ", където играе своите мачове "Белият балет". Наталия има пряк контакт с играчите на "Реал", сред които са Кристиано Роналдо, Карим Бензема, Лука Модрич и другите най-добри футболисти в света. 

"Виждаш ги как минават покрай теб и ти се иска да ги пипнеш за късмет, но това, разбира се, е забранено. Истината е, че това са изключително земни момчета, които по никакъв начин не парадират с богатството и славата си. За Кристиано Роналдо  мога да кажа, че е луд фен на рибата", разказва Наталия.

Тя като на шега решава да замине за Испания и още по-случайно се озовава в кухнята на ресторанта, който често е посещаван от играчи и шефове в испанския гранд. 

Точно когато е свикнала с обстановката на стадион "Сантяго Бернабеу ", опитната готвачка решава да се върне в България. Тя не само сменя работната среда, но се впуска в начинание, което на пръв поглед изглежда отдалечено на километри от готвенето. Какво е то и защо Наталия се върна в родината си - вижте във видеото.