Брук Шийлдс си купи къща за 4,3 млн. долара
Брук Шийлдс си купи къща за 4,3 млн. долара / снимка: БГНЕС, архив

Манекенката и актриса Брук Шийлдс си напазарува луксозна къща в нюйоркското предградие Саутхамптън за 4,3 млн. долара, съобщи в. „Дейли мейл”. Зашеметяващата брюнетка вече е собственик на имота, стопанисван досега от бившата звезда на „Ню Йорк джайънтс” Вито Каб.

Къщата е градена през 20-те години на миналия век. Макар да отговаря като архитектура на духа на времето, когато е вдигнат, домът е пълен с нововъведения. Освен шест спални, постройката вмества и луксозен апартамент с дървен таван. За уюта на имота допринася камина в хола. Населяващите къщата гости няма да се редят на опашка сутрин пред тоалетните - предишният собственик се е погрижил от тези жизненоважни за човека помещения да има шест броя, отбелязва БГНЕС.

Брук Шийлдс, която има две деца от брака си с писателя Крис Хенчи, ще може да развихри творческата си мисъл в кухнята, изглеждаща като космически кораб.

От трапезарията към моравата отпред водят френски прозорци до тавана. Брук няма да има нужда да се чуди къде да поддържа перфектната си фигура, тъй като новата й придобивка има професионален фитнес.

За спокойствието на семейството на актрисата ще допринася дворът от около 2,5 декара, в който освен басейн има най-различни дървета и кътчета за усамотяване.