Бритни Спиърс опитала да се самоубие?
Бритни Спиърс опитала да се самоубие? / снимка: БГНЕС

Бритни Спиърс, която се намира в рехабилитационния център Promises, се е опитала да се самоубие в събота, 3 март, се съобщава на сайта Earthtimes.

Певицата е искала да се обеси, като си направила въже от чаршаф, но била спасена от персонала на клиниката. Преди опита за самоубийство Спиърс изписала на главата си числото 666 и изплашила лекарите, викайки “Аз съм Антихристът!” и “Аз съм фалшификат”, съобщава БГНЕС, като се позовава на лента.ру.

Лекарите обясняват всички странни постъпки на Спиърс със следродилната депресия. На 16 февруари 2007 г. певицата напусна клиниката на остров Антигуа, където остана по-малко от денонощие. През следващите дни тя успя да си обръсне главата, да си направи нова татуировка и няколко пъти да влезе в клиниката Promises в Калифорния и да избяга от нея.

Бритни Спиърс е съставила и списък на хората, чиято смърт желае, включвайки в него и бившия си съпруг, рапъра Кевин Федърлайн. След развода между двамата избухна конфликт за настойничеството на двете им деца Шон Престън и Джейдън Джеймс. Вече в клиниката Спиърс заплашваше, че ще се самоубие, отравяйки се, ако Федърлайн й вземе децата.

През миналата седмица Федърлайн посети бившата си съпруга в клиниката и обеща да помисли за възстановяване на отношенията помежду тях, ако тя обещае да се поправи. Спиърс, която подаде документи за развод, сега казва, че е преразгледала отношението си към Федърлайн и дори казва, че е готова да роди трето дете, за да заздрави семейството.