Британка продава сватбената си рокля, за да плати за развода си

Британка продава сватбената си рокля, за да плати за развода си
Британка продава сватбената си рокля, за да плати за развода си / ThinkStock/Getty Images

Британката Саманта Раг пусна сватбената си рокля в стил ар деко за продажба в Ибей, за да плати за развода си, съобщи агенция ЮПИ.

Австралиец продава булчинската рокля на невярната си съпруга

След като Раг отговорила на всички въпроси, касаещи роклята и "уличницата, с която избягал мъжът й", тя предупредила потенциалните купувачи да занесат сватбените одежди на химическо чистене, за да се отърват от "вонята на предателство".

В публикация в блога си, Саманта обяснила, че никой не проявил интерес към роклята през първите две седмици в Ибей, затова тя послушала брат си и й написала комично описание.

"Аз работя в областта на социалните мрежи и някъде вътре в себе си се надявах описанието да се разпространи, но въобще не очаквах такъв резултат!", пише Раг. "Много хора са се вързали и наистина смятат, че преживявам ситуацията доста тежко, но който ме познава, знае, че чувството ми за хумор си е такова".

Родителите на Саманта са платили 2000 британски лири за роклята през 2014 г., но забавното й е описание е вдигнало цената й на 65 900 лири още преди края на търга.

Източник: БТА