Британец пусна на пазара наденички с естествена виагра
Британец пусна на пазара наденички с естествена виагра / Thinkstock/Getty Images

Британецът Мат О'Конър пусна на пазара наденички с естествена виагра, като се надява неговата продукция да даде храна за размисъл на сънародниците му, пише в. "Дейли мирър".

В състава на колбасите са включени червен китайски и сибирски женшен, аргинин и епимедиум, които в много случаи се справят с еректилната дисфункция.

Покрай шума около виагрените си наденички О'Конър държи да заостри вниманието на обществеността върху сериозните проблеми, с които се сблъскват мъжете - високия брой самоубийства, депресиите и еректилната дисфункция, дължаща се на нисък тестостерон.

Неговата кампания беше подкрепена от лондонските месари във Форест хил, които продават продукцията му с търговска марка SOS Viagra Sausages.

"Като баща на три деца аз не мога да остана безразличен към многобройните проблеми, включително и здравни, с които се сблъскват британските мъже", заяви О'Конър. "Надявам се моите наденички да дадат храна за размисъл и да бъде разчупена стената на мълчание, обграждаща мъжките неволи", допълва той.

Източник: БТА