Принц Хари и съпругата му Меган
Принц Хари и съпругата му Меган / Gulliver/Getty Images
В очакване на бял свят да се появи първото отроче на принц Хари и херцогинята на Съсекс Меган, британците гадаят дали то ще бъде момченце или момиченце, както и какво име ще изберат родителите му за него.

Предрекоха пола на бебето на Меган Маркъл и принц Хари (СНИМКИ)
 
Проучване, направено сред сънародниците на кралската двойка, разкрива какви са нагласите относно предстоящото щастливо събитие, пише в. "Дейли експрес".

Хари и Меган
Принц Хари и херцогиня Меган Gulliver/Getty Images

От допитването, направено сред 1000 души от Baby Kingdom Collection, става ясно, че според 62 процента от анкетираните бебето ще бъде от женски пол.

Звездно бебешко парти за херцогиня Меган в Ню Йорк (СНИМКИ)
 
На въпрос за името, което най-вероятно ще изберат родителите за своето отроче, 30 процента от участниците в допитването посочват Алис.

Хари и Меган
Херцогиня Меган Gulliver/Getty Images

Ако наистина се сдобият с момиченце и му дадат въпросното име, принц Хари и херцогинята на Съсекс Меган ще отдадат почит към Алис Батенберг - майката на принц Филип, съпруг на кралица Елизабет Втора.

Пенсионерка нарече Меган Маркъл „дебела лейди“, бременната херцогиня се разсмя (ВИДЕО)
 
Второто най-популярно име сред сънародниците на кралската двойка е Александра, посочено от 20 процента от анкетираните. Следват Даяна (18 процента), Виктория (16 процента) и Мери (4 процента).

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА