Британците използват секс играчките от предишни връзки
Британците използват секс играчките от предишни връзки / снимка: Guliver/Getty Images

Британците използват с новата си половинка секс играчките, с които са се забавлявали с бивши партньори, показва проучване на онлайн магазина за секс играчки Bondara.

„От хигиенична гледна точка няма проблем секс играчките да се използват с различни партньори, стига играчките да са почистени с топла вода и сапун или със специален препарат. Важно е обаче как новият партньор приема факта, че секс играчките са използвани от някой друг. Затова може би е по-добре да се купят нови играчки, които да се използват само в тази връзка”, казва Крис Симс от Bondara.

Британците не се притесняват да използват старите си секс играчки с новия си партньор. При някои двойки играчките се появяват още на първата среща, а други изчакват поне един месец преди да предложат по-различно забавление. Много малко изчакват повече от шест месеца преди да споделят страстта си към играчките за възрастни.

Смелчаците споделили играчките си с половинката си, споделят, че партньорът им също се е забавлявал. По-малко от 1% признават, че не са почитатели на секс играчките, пише БГНЕС.

Някои британци първо разговарят с половинката си относно тези продукти, а други се шегуват с тях или правят намеци, за да разберат какво мисли партньорът им за този вид забавление. Някои дори направо подаряват секс играчка и се надяват половинката им поне да се престори, че харесва подаръка си.