Боно
Боно / Gulliver/Getty Images
По време на фестивала в Ню Йорк Боно разказа за връзката си с Али Хюсън, която е негова съпруга от 40 години.

В петък по време на фестивала в Ню Йорк 62-годишният певец си позволи да сподели лични истории за връзката си с Али Хюсън, неговата съпруга от 40 години. Китаристът, който се запознава със съпругата си на 12-годишна възраст в училището Mount Temple Comprehensive School, споделя, че е "едновременно страхотно и лудо да се ожениш".

„Страхотно е да се противопоставиш на обичайните очаквания за брак. Даже бих казал, че понякога приятелството може да надмине романтичната любов. Ние имаме точно това с Али. Когато имаш едновременно романтична любов и приятелство, тогава вече имаш нещо специално“, казва бащата на Джордан (33 г.), Ева (31 г.), Елия (23 г.) и Джон (21 г.) пред журналиста Дейвид Ремник. Като допълни, че както всяка връзка и тази не винаги е розова.

Боно и Али
Gulliver/Getty Images

Въпреки всичко двойката е останала сплотена през годините. "Всеки път, когато някой от нас се изгубеше, другият беше там, за да го върне у дома. 40 е специално число и за двама ни, изключително благодарен съм. Беше невероятно, когато празнувахме 40-ата годишнина от сватбата и си казахме: "Нека не го разваляме сега".
БГНЕС