Алекс и Влади се превърнаха в еталон за нова и модерна поп музика, която има свое звучене и се различава от всичко останало, което се предлага в момента. Двете обаче са все така чаровни, скромни и усмихнати, а славата не ги е променила. Това са впечатленията на всеки, който разговаря с тях за пет минути, а ние имахме този късмет в новата рубрика на Vbox7 "21 въпроса".

Срещаме се с двете красавици из централните улички на София и НДК, където разбрахме, че двете не само си приличат външно, но и имат доста общи навици и харесвания. Например обичат да стартират всеки свой ден с мурсалски чай, обичат разходките и упражненията във фитнес. Двете са категорични също, че песента, която ги описва най-добре е "Само за свободни", на едно мнение са и за любимата им детска песен - "Хей ръчички, хей ги две", която преди време ремиксираха в свой вариант.

Двете са категорични, че най-голямото им постижение в кариерата е, че все още са много вдъхновени и всеки път се вълнуват, когато издават ново парче. "Ток по тялото" в момента има много голям успеех и двете се гордеят с песента, която може да слушате във Vbox7, но и да видите якото видеото. Алекс и Влади ни споделиха, че са все така мотивирани и вярват, че им предстоят още големи успехи в музиката.

Това обаче не е всичко! По кои сериали в момента са луди тийн любимките, имат ли си любими звезди, какво носят в чантичките си и още интересни неща - вижте във видеото.