/ ThinkStock/Getty Images
Близначките Британи и Бриана Дийн влязоха в световния новинарски поток, след като се омъжиха за двама братя близнаци.
 
Сватбата на двете двойки е отразена в много чуждестранни медии, където младоженците разказват своята необикновена история.
 
 
Блондинките си приличат изключително много. От малки искали да се омъжат за еднояйчни близнаци. Така и се случва, след като двете срещат братята Джош и Джеръми Салиерс. Момичетата получили предложение за брак от половинките си на 2 февруари. Двойките си казали "да" на приказна церемония на Фестивала на близнаците в Туинсбург, Охайо. Дори си имали сватбен девиз: "Twice Upon a Time".
 
Двете семейства ще живеят в една къща, защото искат да отгледат децата си заедно. Те не се притесняват от факта, че изглеждат еднакво и дори го подчертават, като се обличат по един и същ начин.
 


"Приказката стана реалност. Спомням си, че още когато бяхме в детската градина, мечтаехме за такава сватба. Да се омъжим за близнаци е нещо, което е много важно за нас", казва Бриана, която сключва брак с Джеръми. 
 
Британи добавя: "Знаехме, че шансовете за това са невероятно оскъдни. Омъжих се за мъжа на мечтите ми и в същото време се оглеждам и виждам, че и близначката ми прави същото." Тя дори добавя: "Ако не успеехме да открием идентични близнаци, никога нямаше да се омъжим".



За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук