/ NOVA
Моделът се бори докрай, въпреки подозренията за саботаж на Елвиса
Гладиаторите спечелиха последната номинационна битка за сезон 5 на "Игри на волята". Това означава, че Благомир Мастагарков, Виолета Стайкова, Мартин Николов - Елвиса и Иван Рълев са първите финалисти. Победата на червените донесе именно Мастагарков, който показа издръжливост и сила. Той беше обвиняван в потенциален саботаж от Елвиса, но предположенията на бизнесмена се оказаха грешни.

NOVA

Загубата на Старейшините ги изпрати на номинационен съвет. Там те трябваше да посочат пред водещата Ралица Паскалева кой ще излезе срещу Виктория Пенелова в елиминационната битка в петък. Най-много гласове получи плувецът Михаил Кръстев, който загуби единоборството срещу Мастагарков и пое вината за поражението на синьото племе. Така във финалистите се превърнаха и Денислава Велкова, Момчил Василев и Краси Дунев.

NOVA

Утре вечер ще стане ясно кой ще бъде последният играч, който ще се присъедини към най-добрите 9 участници в сезон 5 на екстремното риалити. Дали това ще бъде Виктория Пенелова, една от най-силните жени излизали на Арената, или Михаил Кръстев, един от най-подготвените мъже тази година?

NOVA

Не пропускайте следващия епизод на „Игри на волята“ в четвъртък, 16 ноември, от 20:00 часа по NOVA.

Още интересна информация за „Игри на волята“ може да откриете на сайта на предаването, както и в официалните  Facebook страницаInstagram профил и TikTok профил на „Игри на волята“. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” можете да гледате в NOVA PLAYVbox7 и YouTube.