Бившата приятелка на принц Хари преговаря за роля в хитов сериал
Бившата приятелка на принц Хари преговаря за роля в хитов сериал / Guliver/Getty Images

Бившата приятелка на британския принц Хари Кресида Бонас е голяма почитателка на хитовата телевизионна поредица "Имението Даунтън" и се надява на роля в сериала, за да си пробие път в Холивуд, пише в. "Дейли стар".

Според източници от обкръжението на изгряващата актриса, Бонас наскоро се е срещнала със създателя на "Имението Даунтън" Джулиан Фелоус, за да обсъдят евентуалното й участие в сериала. Фелоус е бил впечатлен от 25-годишната красавица, чиято връзка с принц Хари продължи близо две години.

"Кресида се опитва да пробие в Холивуд и знае, че роля в сериала "Имението Даунтън" ще направи чудеса за актьорския й профил както във Великобритания, така и в САЩ. В разгара на наградния сезон тя беше в Лос Анджелис и се срещна с Джулиан преди церемонията за наградите Златен глобус. И макар разговорът им да беше съвсем неофициален, той е впечатлен от нея и дори й обеща да я срещне с кастинг режисьора във Великобритания, за да обсъдят епизодична роля в следващия сезон на "Имението Даунтън", която може да прерасне в трайно участие", казва източникът.

Актьорската кариера на Кресида Бонас набира скорост, след като тя получи роля във Tulip Fever. В лентата, адаптирана по едноименния бестселър от 1999 г. на Дебора Могач, Бонас ще се изяви редом до носителите на Оскар Джуди Денч и Кристоф Валц и супермодела Кара Делавин.

Източник: БТА