Бионсе с апетит към Бродуей
Бионсе с апетит към Бродуей / снимка: БГНЕС

Носителката на Грами, певицата и актриса Бионсе Ноулс планира да намали темпото за няколко години и да роди деца на съпруга си Джей-Зи, като това не изключва турнетата макар и по-малко на брой, както и … дебют на Бродуей, предаде Ройтерс.

 

"Това за мен е идеалната работа", сподели култовата изпълнителка по време на промоцията на най-новия й филм, "Obsessed" (Вманиачен), в който играе ролята на съпруга. "Ще мога да ходя на театър всеки ден и да оставям децата си и може би по малко да готвя - вероятно тогава ще знам как да го правя, както и да се занимавам с любимите си неща, да вляза в нормален ритъм и да имам постоянен график. Определено искам да играя на Бродуей", категорична е Бионсе.

 

27-годишната изпълнителка споделя, че обича ролята си на Шарън Чарлс в последния си филм, който излиза на голям екран в САЩ в петък. Това е първата й роля без пеене след участията й в мюзикли, сред които "Cadillac Records" и "Dreamgirls".

 

Световното й турне "Аз съм...", което започва тази седмица в Хърватия, е драматично, но "не бих казала, че това е Бродуей", заключава популярната изпълнителка, продала над 50 милиона свои албума по света.