Без капка грим Деми Ловато направи гола фото сесия (СНИМКИ)
Без капка грим Деми Ловато направи гола фото сесия (СНИМКИ) / снимка: Guliver/Getty Images

Деми Ловато може и да няма тяло на супермоделка, но тя умее да се възприема такава, каквато е, и учи на това останалите.

Певицата направи фотосесия за лъскаво списание „Венити Феър” без грам грим и напълно гола. За нея фотосесията не е просто начин да привлече вниманието към тялото си. Тя разказва колко й било важно да се почувства добре без дрехи:

„Никога не съм допускала, че в живота ми ще настъпи момент, когато ще се чувствам комфортно в такъв вид. Това разширява моите възможности и показва на другите жени, че те могат да преодолеят всички препятствия и да достигнат онова състояние, когато ще се чувстват добре със своето тяло”, споделя Деми.

Новите й снимки се получиха много нежни, макар да излъчваха еротика. Те показват цялата уязвимост на прекрасния пол, възхитен е фотографът Патрик Екълсайн. По думите му певицата била много трогателна и тъжна, тъй като фотосесията съвпаднала и с кончината на прадядо й.

„Как да приема новата глава от своя живот? Как ли ще се движа занапред? Какво значи да си уверена в себе си? Това означава да се отпуснеш, да бъдеш истинска, да покажеш коя си. Да покажеш своята истинска и свободна страна. Сексуалната, без грима. Без сенки, осветление и дрехи”, казала Ловато, след като свалила дрехите си и застанала пред камерата.

Източник: БГНЕС