Берлускони: Помиряването с Виктория е невъзможно
Берлускони: Помиряването с Виктория е невъзможно / снимкa: БГНЕС

Италианският премиер Силвио Берлускони силно се съмнява, че може да се помири със съпругата си Виктория Ларио след съобщението й, че иска развод.

В интервю, публикувано във в. "Кориере дела сера", Берускони заявява, че не вярва нещата да се нормализират. "Не вярвам. Не зная дали след това нещо все още я искам. Виктория трябва публично да ми се извини. Но не зная дали това ще е достатъчно. Тя за трети път ми сервира такъв удар в разгара на предизборна кампания. Това вече е прекалено", подчертава Берлускони. Освен това той заявява пред "Кориере дела сера" и "Стампа", че съпругата му е "попаднала в капан", вярвайки на медийни информации.

След 30 години брак съпругата на италианския премиер Силвио Берлускони Вероника Ларио реши да поиска развод, уморена  от отношението на мъжа си към семейството, както и от трайната му слабост към красиви млади жени.

Само преди дни Вероника Ларио остро нападна Силвио Берлускони заради намерението му да включи млади хубавици в избирателните списъци на партията си за европейските избори през юни и го принуди да даде заден ход. Изглежда, че чашата е преляла след като Силвио присъства на празника за 18-годишнината на красиво русокосо момиче в Неапол, макар според Вероника никога да не е бил на рождените дни на децата си.

Силвио Берлускони и Вероника Ларио се запознават през 1980 г. и 10 г. по-късно сключват граждански брак, тъй като премиерът е разведен. Те имат три деца: Барбара на 24 г., Елеонора на 22 и Луиджи на 20.