Бен Афлек излиза с бавачката на децата си
Бен Афлек излиза с бавачката на децата си / снимка: Guliver/Getty Images

Бен Афлек беше засечен късно вечерта в Лос Анджелис в компанията на бавачката, която бившата му съпруга Дженифър Гарнър уволни преди две седмици.

Бен Афлек и Дженифър Гарнър се развеждат след 10 години брак

Въпреки че актьорът отрече да има нов връзка, толкова скоро след развода си, той изглеждал завидно щастлив в компанията на 28-годишната Кристин. Флиртът на Афлек с младата бавачка бил последната капка за Дженифър, разкриха запознати източници, според които сега актрисата не иска да има нищо общо с него след 10 години брак и три деца.

Кристин придружаваше Бен и децата на Бахамите в края на юни и след това прекара един уикенд с него на покер турнир в Лас Вегас, но без децата. Не е ясно дали двамата са се засекли случайно пред заведението в Лод Анджелис или актьорът е изпращал момичето след вечерна среща.

Според близки до звездата източници Кристин е подписала документ да не разкрива вътрешна информация, докато работи за семейство Афлек. След като обаче била уволнена, повече няма нужда да спазва обещаното. Според приятелки на Дженифър, тя е толкова отвратена от поведението на бившия си съпруг, че отказва да отговаря на обажданията му.

43-годишната актриса, която в момента снима новия си филм в „Атланта”, разговаря с бившия си съпруг само по въпроси, които пряко касаят децата им, съобщи „Us Weekly”.

Източник: БГНЕС