Бен Афлек и Дженифър Гарнър играят на щастливо семейство
Бен Афлек и Дженифър Гарнър играят на щастливо семейство / Guliver/Getty Images

В началото на месеца холивудските звезди Бен Афлек и Дженифър Гарнър сложиха край на продължилите с месеци спекулации около семейния им живот, оповестявайки, че се развеждат. Сега обаче става ясно, че те не бързат да разтрогнат брака си, съобщи Контактмюзик.

Бен Афлек и Дженифър Гарнър се развеждат след 10 години брак

Източници от обкръжението им разкриват за сп. "Пийпъл", че 42-годишният Афлек и 43-годишната Гарнър понастоящем "играят на щастливо семейство" заради децата си - 9-годишната Вайълет, 6-годишната Серафина и 3-годишния Самюъл, и че по лицата им не могат да бъдат доловени никакви признаци на гняв или отчуждение помежду им.

Още когато актьорската двойка оповести намерението си за развод стана ясно, че Бен Афлек ще продължи да живее в отделна къща в семейния имот в Лос Анджелис. Сега техни приближени разкриват, че Афлек и Гарнър не само не бързат с бракоразводните процедури, но и смятат да се преместят в нов дом заедно, след като се завърнат от Джорджия, където актрисата снима новия си филм "Miracles From Heaven".

Според източниците Бен Афлек и Дженифър Гарнър ще наемат къщата на актрисата Брук Шийлдс и съпруга й Крис Хенчи в Лос Анджелис. Тя се намира близо до дома на Афлек и Гарнър, който понастоящем е в ремонт. Шийлдс и Хенчи са решили да дадат лосанджелиския си имот под наем, тъй като прекарват повече време в Ню Йорк.

Източник: БТА