Силно влюбеният Бен Афлек не крие възхищението си от Дженифър Лопес. В интервю за списание "Adweek" той изрази цялото си уважение към жената до себе си.

Дори преди официално да станат отново двойка, Бен Афлек никога не пропускаше възможността да подчертае влиянието на Дженифър Лопес в света. Сега силно влюбен в тази, с която сподели живота си в началото на века, актьорът отново споделя възхищението си.

Той посочва, че е "изумен от въздействието, което тя оказва върху света".

"Аз като артист в най-добрия случай мога да правя филми, които движат хората. Но Дженифър вдъхнови толкова много хора, които смятаха, че заради нея "имат място на масата" в тази страна. Това е ефект, който малко хора в историята са имали, който аз никога не бих могъл да упражня и на който мога само да се възхищавам и да уважавам", казва Афлек.

Актьорът припомни пуерториканския произход на певицата, която през годините се превърна в модел за подражание за всички цветнокожи жени в развлекателната индустрия.

"Мога да ви кажа, че видях от първа ръка важността на това да представяш различното, защото виждах, отново и отново, и отново цветнокожи жени да се приближават до Дженифър и да ѝ казват, че е пример. Че тя е една силна и успешна жена и какво означава за тях", коментира Бен Афлек.

Миналият януари, когато двамата все още бяха само приятели, актьорът спомена за певицата по повод подкаст на Hollywood Reporter.

"Хората бяха толкова зли към нея, сексистки и расистки настроени. Беше грозно, за нея бяха написани порочни неща с такова съдържание, че ако бяха публикувани буквално, хората щяха да бъдат уволнени", каза той.

"Днес тя е обожавана и уважавана заради работата си, заради мястото, откъдето идва и заради това, което е постигнала. Тя го заслужава." През април той отново говори за нея в "In Style", заявявайки, че е поразен от "нейната работна етика".

"Тя остава най-трудолюбивият човек, когото съм срещал в тази индустрия и до днес. Много е талантлива, но също така работи много усилено за успеха си и аз съм толкова щастлив за нея, че най-накрая изглежда получава заслуженото", допълни Афлек.
БГНЕС