Съвсем скоро супермоделът Джиджи Хадид и Зейн Малик ще станат родители за първи път. Майката на модела издаде, че бебето ще се появи на бял свят през септември. Въпросът сега е дали няма да стане баба още веднъж, но през пролетта на 2021 г.? Причината за този въпрос е снимката по-долу, на която сестрите Бела и Джиджи позират по твърде интересен начин. Вижте още в канала "Най-яките мацки" във vbox7
 
Да, Джиджи определено е бременна, но и Бела акцентира на корема си на кадъра. "Две хлебчета са във фурната. Моето е от бургер, а това на Джиджи - от Зейн. Обичам ви и двамата толкова много", написа Бела под снимката, с което слага край на спекулациите. Но пък очевидна бъдещата леля е твърде развълнува от предстоящото посрещане на новия член на семейството.

Джиджи Хадид наскоро публикува в Instagram профила си цяла фотосесия от бременността си. В този смисъл кадърът с Бела е единствената снимка извън професионалните фотосесии, на която виждаме Джиджи бременна.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

a few more from 7.26 🧚

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on


Че Джиджи е бременна, започна да се пише още през април тази година. Двамата с Малик са заедно от 2015 г., въпреки че досега са се разделяли многократно.