Бате Енчо и Албена Михова влизат в Dancing Stars
Бате Енчо и Албена Михова влизат в Dancing Stars / снимки: Нова телевизия

Смешни танци - специалността на Енчо, страст за рокли - мотивацията на Албена

Актьорите Албена Михова и Енчо Данаилов - бате Енчо ще се впуснат в ново предизвикателство за тях - Dancing Stars.Шоуто започва следващия месец по Нова телевизия.

Той е от Русе, а тя - от Варна. Страстта им към сцената ги води в София, където завършват НАТФИЗ, специалност кукли. Тя се подвизава на театраланата сцена и на телевизионния екран, а той е един от най-обичаните от децата водещи и винаги ще го наричат "бате".

Албена може да пее, да разсмива, а сега ще трябва да облече и роклята за ча-ча-ча или валс и да завладее сцената на Dancing Stars. Тя сподели, че е голям фен на шоуто и няма търпение да започне - любопитно й е да се научи да танцува и винаги е искала да се види в такива рокли - „забавление му е майката", заключи тя в типичния си стил.

Бате Енчо и Албена Михова влизат в Dancing Stars
netinfo
„Танцувах много отдавна, когато бях млад, слаб и красив. Сега в Dancing Stars пак искам да стана поне красив", коментира своето участие бате Енчо с чувство за хумор.

За него Dancing Stars е провокация за всички участници, в която той ще се води от мотото: покорявай върховете, не за да те види светът, а ти да видиш него. Специалист по смешните танци, Енчо иска сега да се пробва с куикстеп и фокстрот. Вече е започнал тренировки със своята красива партньорка, а към нея ще се отнася с любов, служене и уважение - като истински ученик.

Кои ще са другите звезди, които ще се изправят срещу Албена, Енчо и Сани Жекова, ще разберем на 11 март по Нова.