Бащата на Бекъм получил инфаркт
Бащата на Бекъм получил инфаркт / netinfo

Дейвид Бекъм, който живее в Лос Анджелис, пристигна в Лондон днес след обед, за да посети баща си Тед. Той е настанен в болница след получената сърдечна криза тази нощ.

Бекъм, както е известно играе за Галакси в Лос Анджелис. Той пътува през нощта и кацна на летище Хийтроу, малко след обяд. С тъмни очила и загрижено лице, Дейвид веднага се отправи към London Chest Hospital, в Бетхол Грийн, в източната част на британската столица, където е хоспитализиран баща му. Според лекарите състоянието на 59-годишния Тед Бекъм е стабилно.

Бащата на известния футболист е бил настанен в болницата снощи в 21.20 часа, след като е почувствал болки в гръдния кош, пише БГНЕС. На път за болницата в линейката той е получил сърдечна криза, след което е бил реанимиран и му е извършена сърдечна операция при пристигането в медицинското заведение.

Бившият национален играч на Великобритания пътува сам от Лос Анджелис, без съпругата си, която в момента е в Япония заради лични задължения. Бекъм и баща му, който е разведен с майката на Дейвид, бяха се скарали, след като баща му публикува книга без негово разрешение. По-късно двамата се сдобриха.