/ iStock/Getty Images
Потребителите на социалните мрежи споделят забавно видео, в което балон с хелий "бяга" от рожденичка от САЩ, отнасяйки със себе си парите, подарени й за празника, съобщи Фокс нюз.

Необичайната случка се е разиграла по-рано през седмицата, когато Ники Уокър е организира парти за най-близките си роднини по случай 37-ия си рожден ден. Семейството на рожденичката решава да запише на видео момента, в който тя започва да разопакова получените подаръци.
 
 

A woman was literally blown away when she opened a birthday gift containing more than $100 in cash -- until the helium...

Posted by UCB Mornings on Monday, 3 May 2021


Забавните кадри показват как Ники отваря кутия с прикрепен към нея балон. В същия момент "освободеният" балон се издига във въздуха, отнасяйки със себе си 120 долара, привързани към връвта му като подарък.

Уокър първоначално не успява да разбере какво се случва. След като картинката бързо й се "изяснява", тя прави скок в опит да "докопа" балона, но вече е късно за намеса. На рожденичката не й остава друго, освен да проследи как парите й "прелитат" над оградата.

"Всичко се случи за миг, нямаше шанс да реагирам. Гледката на отлитащия с парите балон шокира всички", споделя Ники Уокър. Жената допълва, че все още не е намерила "откраднатите" пари, но се надява някой от съседите да я уведоми, ако е попаднал на балона с ценния "товар".
БТА