Ако се чудите как да стартирате един свой ден, то трябва да се вслушате в съвета на една от най-младите ни онлайн звезди - Ballan. Неговата рецепта за хубав и успешен ден е простичка - събуждай се всеки ден с усмивка и добро настроение, за да ти се случват само хубави неща. Самият той се описва като забавен и позитивен, а това си личи от всяка негова изява и може само да му завиждаме.

В новата поредица на Vbox7 "21 въпроса" Ballan разкрива, че понякога се връща назад към детството си, което е било изпълнено с много филии с лютеница и футбол на поляната, който много му липсва в момента. Влогърът ни разказа, че е толкова позитивен, защото следва един съвет - да бъде винаги естествен и непринуден и така е бил още от дете.

Наскоро стана ясно, че Ballan и дългогодишната му приятелка очакват първата си рожба, вече е известно, че ще имат момченце. Той обаче не разкри кои са имената, на които са се спрели. Най-големият му успех е безспорно неговото семейство, което скоро ще се увеличи. Отчита като грешка, че е търсил много дълго половинката си, но е щастлив, че я е открил и сега са много щастливи и влюбени, каза още пред "21 въпроса".

Кои са най-големите страхове на Ballan, коя е музиката, която слуша най-често в колата си и още интересни неща -  може да научете от видеото .